HTML

Linkblog

Utolsó kommentek

2008.08.25. 11:54 [Walaki]D`Lair

Most vér, bél, erőszak következik...(18+)

Ellopták 7db felnimet. A saját udvarunkról, fedett helyről. Mind az 5db gyári 14-es pókhálós Toyota felnit és 2db 13-as gyári toyota felnit...Ezúton is üzenem a retkes trollnak ,hogy bassz..., szóval csókoltatom a kedves anyukáját annak a buta embernek aki eltulajdonította. Ne tudjam meg ki tette...Módfelett elszomorít a tény, hogy az ember a saját udvarán sem lehet biztonságban. Ráadásul nem is utcára nyílik az udvar...na mindegy kár ezen füstölögni attól úgysem kerül elő...

 

szerk. Anyumnak hála előkerültek a felnik. Eszébe jutott, hogy 3 utcányira tőlünk van egy MÉH lerakat, nézzük meg hátha...és igen...Ennyire kevés esze volt az embernek aki elvitte őket...kis fenyegetőzés rendőrséggel és garázdasággal gyanusítás elég volt ahhoz, hogy visszakerüljön jogos tulajához a felni...

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ae86levin.blog.hu/api/trackback/id/tr8631712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghostdog75 2008.09.01. 12:34:21

azta!!!
micsoda mázli!
grat!
gyors reagálás,fél egészség!!
jól zárd el őket eztán.

7srallyefoto · http://www.7srallyefoto.5mp.eu 2008.09.02. 19:43:19

Tudd meg ki volt! Kibelezzük! ;)

[Walaki]D`Lair · http://ae86levin.blog.hu 2008.09.02. 20:15:21

Tudom, ha errefelé jár legközelebb akkor kap a fatestápolóval :DDD

Harry · http://mokushajtany.blogspot.com 2008.09.09. 23:49:09

Azt a szentségit, józan reagálásod (nem úgy, mint a MÉH-es-é) eredményt aratott

Szegi apád József 2008.10.17. 20:22:29

A történetet így adtam tovább valakinek ímélben:
Kb. péntek-szombat éjszaka lehetett, hogy a fiam 23 éves eredeti (5 db) toyota felnijeit az udvarról megfújták. Hétfőn dél tájban vettük észre, mentünk volna feljelentést tenni, de út közben befutottunk a legközelebbi „szinesfém felvásárló”-hoz. Annak rendje módja szerint ott meg is találtuk mind az ötöt. Bizonyítékként velünk volt az egyik felniről származó csavar fedő dísztárcsa, mely pont beillett a helyére, így olyan volt mint a többi négy. A felvásárló hölgyek nem kívánván az orrgazdaság bűnébe esni, visszaadták a felniket, szó nélkül, bár nekik ez 5000 Ft-ban volt (!). Felírták a mobil számomat, és annyit mondtam, hogy a Sz.-utcából lopódtak (mint tudod Sz. közben lakunk).

Ma (kedden) hívnak, hogy itt a madár aki a felniket behozta, hozott 3000 értékű vasat, de azt nem fizetnék ki neki kárenyhítésül, kérik fáradjak be, ijesztésül vagy mi. A madár tolla színét tekintve jóval közelebb állt a varjúhoz, mint a hóbagolyhoz. Szólok hozzá, ember, lopott felniket hoztál, ami a miénk volt. Mire ő: soha nem járt a Sz. közben. Mondom neki, senki nem mondta eddig, hogy „köz”, még a hölgyeknek is utcát mondtam, úgy hogy húzzál a retekbe. Békesség kedvéért a nemorrgazda hölgyek kaptak tőlem 2000 Ft-ot, mint nyomravezetők, madár otthagyta a 3000 Ft értékű vasát, és szétszéledtünk. Én haza, a madár meg nem fogod kitalálni: ment a rendőrségre feljelentést tenni. Nem fizetik ki neki a 3000 Ft vasát.

Kijön a yard, megint visszamegyek. Elmondom nekik a történetet, faszi megint spontán károgja, hogy soha nem volt a Sz. közben, és a felniket „egy ismeretlen járókelőtől kapta születésnapjára”. Néhány, felületes szemlélő számára becsületsértésnek tűnő kijelentés következett, mitől a kerületi rendőrsébe vetett hitem rakéta sebességgel emelkedni kezdett. Egyikük lekísérte a madarat a pincébe, beszélgettek egy kicsit, majd kijött a madár, és mindenkitől elnézést kért (!!!!). Nem tudom mit súgott a fülébe a főtörzs, de Pál apostol óta ilyen fordulatról nem hallottam.

Szóval ez történt. Nem a szerv mondta, (ezt kérte), de ha megint berepül a madár a kertembe, akkor nyugodtan rábeszélhetem, hogy repüljön délre. Ma sokáig fenn leszek, csőre töltve, madár lesen.

süti beállítások módosítása