HTML

Linkblog

Utolsó kommentek

2008.09.15. 11:46 [Walaki]D`Lair

A taszári hegyek alatt fészket rakott a NÁTÓ...:))

Szombaton verseny volt. Drift OB2 verseny. Péntek este 10 óra fele szólt Doman, hogy nem-e van kedvem menni...mondom dehogynem. Jó, akkor legyek ott Dányban hajnali fél 5-re, akkor indulunk Taszárra :D Remeeek :) De azért sikerült a művelet...A legjobban a rendőröktől fostam, ezért még izzókészletet is pakoltam a kocsiba :DDD Na mindegy a verseny:

Nem cséplem a szót...TÓTH ZOLI NYERT A FEHÉR AE86-AL!!! Óriási Gratula neki innen is :) Volt pezsgőlocsolás, tortacsata, zsákbanfutás, seggrepacsi, ami kell :)))) Ezenkívül indult még Egyed Isti a frissen fényezett MAMBO hacsival, ő eljutott a TOP16-ig, ott sajnos hibázott egyet. Remélem Kakucson is indul majd:)

 

Szóval senki sem írhatja le a toyotákat, Dénes Miki a Pro bajnokságban fricskázza a mezőnyt, TZ pedig az OB2-ben...remek érzés :) Kakucson igyekszem majd én is odatenni magam :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ae86levin.blog.hu/api/trackback/id/tr100664180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása