HTML

Linkblog

Utolsó kommentek

2008.09.30. 16:13 [Walaki]D`Lair

Kibújik a szög a zsákból

Most hétvégén Drift verseny! Azaz 3 is :) IDC vs. Hungary, Pro Liga, OB2...Esetemben ez utóbbi érdekes, mert én is az indulók közt leszek :) Elviekben szeretem a kakucsi pályát, hogy ez mennyire ülteti át magát a gyakorlatba, az majd kiderül :DD Fő célkitűzésem a TOP8-ba való bejutás, de egy TOP16-nak is tudnék örülni, mert annyira profi gépek vannak már az OB2 elejében is, ami ellen sajnos nem tudok felmutatni kellő technikai hátteret. Ez van, a mezőny torony magasan leggyengébb autójával vágok neki a hétvégének. És mivel sok tapasztalatom sincs, azt sem mondhatom hogy majd megoldom "skillből"...Hát majd meglátjuk mire lesz elég az 1600 köbcenti, a 16 szelep, a nagy bátorság...:))) Ha az autóm kibírja akkor igyekszem majd kiautózni belőle a 100%-ot. Aztán a többi a jövő zenéje :) Gyertek szurkolni minnél többen :)

 

Más

Nem is említettem még, megvan az első igazi szponzorom, a logó elfoglalja az egész motorháztetőmet ami szintén megváltozott, most selyemfényű matt fekete színben kápráztatja el a nézelődőket...Szerintem szép így a feliratokkal együtt :)

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ae86levin.blog.hu/api/trackback/id/tr57689221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

7srallyefoto · http://www.7srallyefoto.5mp.eu 2008.09.30. 18:29:48

Hajcsattok, hajcsattok :) Viccet félretéve sok sikert, vagy mit kell ilyenkor kívánni(?) sok keresztbemenést vagy mittudomén!?! A lényeg, hogy végezzél minél előrébb, ja és grat a szponzorhoz!!!

broman191 · http://www.sg.hu 2008.10.01. 13:21:58

Sok sikert! Zsír a motorháztető így, jöhet még pár szponzor...^^
süti beállítások módosítása