HTML

Linkblog

Utolsó kommentek

2009.03.14. 23:48 [Walaki]D`Lair

Alakul a molekula

Épül szépül a kisautóm, ma beszerzésre került egy szett (első-hátsó) CUSCO alumínium toronymerevítő. Eddig egy ZDoman által rendelkezésemre bocsátott ex-Norba, ex-Szmöre házilagos acél toronymerevítő volt az autóban kipróbálás céljából. Imádtam, merevített mint a viagra. De ez a mostani...hát ez valami teljesen más :D Ott kezdődik a dolog szépsége, hogy körülbelül negyed akkora a súlya, ha nem kevesebb és ha lehet mégjobban merevíti az orrát. A hátsót még nem tudtam berakni, ahhoz lyukat kell fúrni, de a napokban ez is megejtődik.

Más hírek:

Megérkezett az összes cuccom Attilához ami kell még a futóműhöz, elvileg hétfőn adja fel póstára és onnan 2 sanyarú hét mire hazaérnek az alkatrészek. Már alig bírom kivárni :D

 

Ezenkívül ami fejlemény történt annyi, hogy múlt hét óta az Initial Drifters sportegyesület tagállományához tartozom, ezenkívül az egyesület szövetségi küldötte is lettem. Örülök ennek :)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ae86levin.blog.hu/api/trackback/id/tr781002695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hachiroku · http://ae86.blog.hu 2009.03.16. 12:23:56

"Fényes mint a Salamon töke :)"
Jó kis kocsi lesz ez, hajrá!

hachiroku · http://ae86.blog.hu 2009.03.16. 12:25:37

* "Fényes, .... " - asszem Te érzékeny vagy ilyenekre :D:D:D
süti beállítások módosítása